måndag 5 juli 2010

Lite sommarköpJag hoppas verkligen inte ni trodde att jag skämtade när jag skrev att jag förmodligen kommer behöva slänga kläder för att kunna ta hem mina bokköp. Det finns så mycket bra böcker här att det är omöjligt att inte skutta fram till kassan med dem. För några dagar sedan var det en ovanligt het dag och jag och min kompis flydde in i en sval bokhandel. Där blev vi överväldigade av fantastiska böcker och erbjudanden som köp 3 betala för 2. Det blev så klart 3 böcker men jag hade velat köpa fler. Några dagar senare köpte jag en Sarah Dessen bok som jag länge velat läsa: Lock and Key. Det här med att köpa mer än jag hinner läsa tar jag inte så hårt på längre.
Jag tänker mer som Alaska: Jag bygger upp mitt livs bibliotek.

P.S.
Älskar den boken.

6 kommentarer:

 1. Hola! :)
  Vill bara meddela att jag älskar eran blogg, det är verkligen roligt att läsa och få tips om böcker här. (:

  Keep up the good work,
  Sofie

  SvaraRadera
 2. Åh, bra val, jag har precis läst "Lock & Key" och den var superbra... nu vill jag läsa allt av Sarah Dessen!

  SvaraRadera
 3. Sofie! Jag blir så glad över att du kommenterar och berättar att du älskar vår blogg! Det ger mig verkligen ny energi och inspiration!

  Malin W! Visst är Sarah Dessen bra? Härligt att höra att Lock And Key håller måttet, längtar efter att få sätta tänderna i den.

  SvaraRadera
 4. Hej :)
  jag undrar bara om du är i London, ifall du är det kan du väl ge mig lite tips på bra affärer där man kan köpa böcker och så, skulle vara snällt för är själv påväg dit :D
  Btw eran blogg är hur bra som helst har följt den ett tag nu :p

  SvaraRadera
 5. Hej Gudon! Jag har bara varit i London lite kort i år och det är inte direkt mitt expertområde vad gäller bokhandlar. Men kedjan Waterstone's gillar jag alltid! Vet inte varför riktigt, det beror nog mer på de underbara böcker och omslag som finns i England än själva bokhandeln i sig.
  Om du vill ha tips om andra bra bokhandlar kan du kolla denna länken http://hollyhock-therese.blogspot.com/search/label/London , från bloggaren Holly Hock som i våras besökte många utav Londons bokhandlar :) Hoppas du hittar något bra och har det roligt i London!!

  SvaraRadera