torsdag 29 juli 2010

The Vampire's Assistant Darren ShanSå Darren Shan har alltså blivit film. Det var en överraskning! Jag har inte intresserat mig så för serien innan men har hört väldigt mycket om den. Serien har tydligen massa fans och den ska ha blivit manga och nu film också. Börjar faktiskt bli lite nyfiken, ska nog ta och låna ett ex på bibblan innan jag ser filmen. 

6 kommentarer:

 1. Jag såg filmen för ett tag sedan men det var ingen film jag fastnade för. Jag tyckte det var lite dåliga skådespelare och jag tror de kunde gjort allting lite bättre.

  SvaraRadera
 2. Har en kompis som älskar böckerna, jag har läst de två första och det var helt okej, men det var ett tag sedan så jag kommer inte håg dem. Filmen var också helt okej, men min kompis sa att den var väldigt annorlunda från böckerna och gillade den betydligt mindre...

  SvaraRadera
 3. Härligt! Hade ingen aning om att den filmats, men tycker absolut att du ska läsa åtminstone första boken - jag gillar dem rejält!! :)

  SvaraRadera
 4. haha så rolgti det är exakt samma sak för mig, har inte årkat läsa dom men nu känner jag också ska låna den=)

  SvaraRadera
 5. Hm.. Enligt era kommentarer verkar filmen sådär halvbra. Kanske ska läsa böckerna först och vänta ett tag på att se filmen.

  SvaraRadera
 6. Trots att detta är ett sjukt gammalt inlägg så kommenterar jag ändå. Jag har läst böckerna 1-5 ca 5 gånger och 6-8 två gånger. Böckerna är sjukt bra, rekommenderas starkt. Filmen är lite om böckerna men är absolut inget att rekommendera om man gillar böckerna, den förstör allt. Iaf enligt min åsikt ;D

  SvaraRadera