lördag 8 maj 2010

libros de la biblioteca

Idag har jag haft fullt upp med att möblera och göra om mitt rum. Jag lyckades bland annat få in en till (liten) bokhylla där jag ställer alla mina olästa böcker. Min hög med olästa böcker är inte så katastrofalt hög som den var i julas men den är ännu inte liten. Förut hade jag alla mina olästa böcker på fönsterbrädan. Jag älskade det och det såg väldigt mysigt ut. Men tillslut kunde jag knappt se ut genom fönstret, så det var nog inte en så bra idé ändå.

Jag passade även på att besöka biblioteket. Lite facklitteratur till skolarbeten men även en hel del skönlitteratur lyckades jag låna. När jag står på biblioteket glömmer jag helt bort varför jag ofta aktar mig för att gå dit. Tusentals spännande titlar är riktade mot mig och jag vill finkamma hela stället, så tillslut blev det elva lån. Inte för än jag kommer hem börjar jag fundera på hur jag ska hinna läsa allt på en vecka. Men på något sätt ska jag lyckas.

Bristen på recensioner denna veckan har berott på att jag och Klara har haft mycket i skolan. Det är veckan innan vår praktik och alla lärare sätter med glädje sina prov och inlämningar där. Som tur är får vi bara ha två prov i veckan men det har gjort att vi har ännu mer prov efter prao. Jippie. Vissa lärare är så fula att de döper om sina prov till ett stort läxförhör vilket jag tycker är riktigt oschyst av dem.

 Den kommande veckan ska jag och Klara praktisera på olika ställen men vecka 20 bär det av till huvudstaden. Då ska vi nämligen praoa på Bonnier Carlsen i en vecka vilket ska bli otroligt spännande och roligt. Vi hoppas även på att få in andra bokrelaterade aktiviteter den veckan. Och vi ska blogga om allt! För att kompensera den dåliga uppdateringen det senaste ska jag blogga riktigt mycket denna veckan. I morgon kommer min recension på Lisa Bjärbos debutroman det är så logiskt alla fattar utom du. Håll utkik!

2 kommentarer:

  1. Vild och vacker är ju så underbar!

    SvaraRadera
  2. Jag måste få låna det är så logiskt..... utav dig :)

    SvaraRadera