söndag 16 december 2012

Hannas Önskelista

Igår skrev Elin om de böcker hon önskar sig inför jul. Här kommer lite från min önskelista!


Den tomma stolen är en bok som jag, precis som Elin, bara skjutit upp under hösten och aldrig köpt. Jag längtar verkligen efter att få se hur J.K Rowling skriver för vuxna och om Harry Potter-magin gömmer sig någonstans mellan raderna. Förhoppningsvis ligger denna bok under granen på julafton.

Torka aldrig tårar utan handskar: 2. Sjukdomen är andra delen i Jonas Gardells triologi. Boken kommer ut i januari men går att förhandsbeställa redan nu! Jag älskade tv-serien och har precis börjat läsa första boken, jag vet redan att det defintivt kommer vara en av årets bästa böcker för min del.

The fault in our stars av John Green är en annan bok jag velat läsa väldigt länge. Efter allt bra jag har hört om den och alla hyllningar på olika bloggar så känns det som en bok som man bara kan älska.

Nattens cirkus är en väldigt fin bok av Erin Morgenstein som jag började läsa på engelska i somras. Det jobbiga var bara att språket var ganska svårt och att jag verkligen ville förstå varenda mening eftersom historien var så fin och magisk. Men nu finns boken som svensk pocket och jag ska ge den en andra chans.

Blink blink med stjärnan av Ingrid Olsson  är en av de två novellsamlingarna hon har gett ut i år. Elin gillade den andra Önska bort, önska nytt väldigt mycket så jag tror den här kommer vara minst lika bra.

3 kommentarer:

  1. Måste läsa de flesta men The fault in our stars måste jag ha :D

    SvaraRadera
  2. Jag är också väldigt sugen på Torka aldrig tårar utan handskar: 2. Sjukdomen. Hoppas den är lika bra som ettan! :)

    SvaraRadera
  3. Åh, nattens cirkus, jag läste den i sommras och den är jättebra!

    SvaraRadera