måndag 3 december 2012

Julens bästa nätbokcirkel!Förra julen läste jag världens finaste bok av David Levtihan, Dash and Lilys Book of Dares (Dash och Lilys utmaningsbok) Den handlar om två ungdomar som i ett vintrigt New York ger varandra utmaningar genom en röd liten anteckningsbok. Den är smart, rolig och förmedlar en otrolig jul-känsla. Nu anordnar förlaget X-publishing en bokcirkel om boken på nätet. I facebook-gruppen "Bokcirkel - Dash och Lilys utmaningsbok" kan alla gå med och diskutera allt oavsett om man har läst boken eller inte.

Till den 13e december läser man till kapitel 8, ungefär halvvägs. Då lägger X-publishing upp lite frågor och tankar som man kan diskutera. Det är även lätt att själv skriva vad man tänkt på och vill prata om. Den 28e december ska boken vara utläst och då kan man diskutera ALLT som har med boken att göra.

Det bästa är att X-publishing i samband med bokcirkeln anordnar egna julutmaningar! De har gömt ett antal vintriga bokpaket på nätet och de två första som lyckas med hjälp av ledtrådarna hitta bokpaketet får en fin julklapp hem på posten. All information kommer läggas upp på Facebookgruppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar