fredag 21 december 2012

Jullovsläsning: Elin

Idag får jag äntligen jullov! Precis som inför varje lov har jag satt ihop en liten lista med böcker jag planerar att läsa. Efter julafton brukar jag alltid vilja läsa mina nya bokklappar direkt, därför är jag lite försiktig i år med att göra listan alltför lång. Det blir tre böcker. The Magicans, Papertowns och Divirgent. Böcker jag verkligen sett fram emot att få läsa och nu ska ta mig tiden!

Vad har ni tänkt läsa? 

6 kommentarer:

 1. Divergent är så bra! Hoppas du gillar den! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner på mig redan nu innan att jag kommer älska den. Skulle bli förvånad om jag inte gjorde det! Ska ändå bli otroligt spännande att läsa!

   Radera
 2. Åh, jag ska försöka läsa klart böcker jag haft påbörjade, men inte riktigt haft tid att läsa eftersom vi haft två tentor de senatse två veckorna så har behöft plugga massor senaste månaden. Ska bl.a läsa klart Rosa Boken, Niceville och tänkt läsa Hello Kitty måste dö.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smart! Kanske borde göra samma sak! Har flera böcker jag inte hunnit läsa ut som "On the road" och "Dansa på min grav", kanske också borde passa på nu. Är jättesugen på att läsa Hello Kitty måste dö :)

   Radera
 3. Har inte bestämt mig, bestämmer nog efter hand :)

  SvaraRadera
 4. Divergent är en av de bästa böckerna 2012! :)

  SvaraRadera