onsdag 7 november 2012

Bokboxar!

Det är något speciellt med bokboxar. En vanlig bok kan man komma över lite varstans, men en bokbox ger en viss exklusiv känsla. Den är dyrare, är ofta lite specialdesignad och (det bästa av allt) att köpa en box visar att man verkligen älskar den serien eller författaren. Det var väldigt längesedan jag fick en box senast, men nu när julen med sakta steg närmar sig tänkte jag att det är en bra grej att önska sig. För det finns faktiskt inget bättre att få i present! 

Några boxar jag skulle vilja ha: 

Trots att min Twilight-period är över måste jag säga att den här Twilight-boxen är fasligt snygg! Även om jag redan har alla John Greens böcker som finns i boxen, skulle jag vilja ha den bara för att han är en så himla bra författare. Utländska klassiker-boxen innehåller många intressanta författare och dessutom är det kul med en svensk box. I Sverige har förlagen inte vågat satsa på boxar på samma sätt som i England och USA. Men jag hoppas det blir mer i framtiden, bokboxar är bäst helt enkelt! 

5 kommentarer:

 1. Jaa bokboxar är det något speciellt med, jag har nyss upptäckt dess, MEN svenska författare är dåliga på att ha boxar dock glömmer de oftast att deras triologi är en triologi och skriver massor mer ;P

  SvaraRadera
 2. Jag köpte den signerade John Green-boxen, och det var verkligen ett köp jag är nöjd med :)

  SvaraRadera
 3. Jag gillar också bokboxar! Det är billigare och man får alla böcker på en gång!

  Fast det är synd, som du säger, att det inte är lika stort i Sverige! :)

  SvaraRadera
 4. Min Twilight-period var också över, men så började jag kolla på alla filmerna och blev fast IGEN. Som besatt. Nu har jag beställt den fina utgåvan du skriver om, Om jag kunde drömma som grafisk roman och bokat in mig till premiären av sista filmen. Vad böcker kan göra med en :)

  SvaraRadera
 5. Alltså boxar är så ofantligt fina. Ännu härligare är det att man då garanterat får alla i serien i rätt format så man slipper ha någon bok som är nån centimeter högre eller där förlaget bytt omslag mitt i. Sånt stört mig enormt!

  SvaraRadera