lördag 3 november 2012

Veronica Mars

Lagom till höstlovet upptäckte jag att Netflix har alla säsonger av serien Veronica Mars. Det är en av mina favoritserier som jag inte sett på flera år, men nu fick jag äntligen en chans att se om den!

Serien handlar om tonårstjejen Veronica som går på ett High School i Kalifornien. Hennes pappa är en privatdetektiv och Veronica själv lyckas alltid komma över nya brott som hon försöker lösa. Veronica anses vara skolans stora outsider och ingen kan tro att hon en gång tillhörde de populära, efter mordet på hennes bästa vän Lily blev inget sig likt. Veronica är fortfarande fast besluten att lösa mordet på sin bästa vän och denna utredning pågår hela tiden samtidigt som hon löser massa mindre brott på skolan.

Veronica Mars är verkligen en sådan serie man inte kan sluta titta på. Den är spännande, smart, rolig och underhållande på samma gång. En blandning mellan Buffy the Vampire slayer och 90210 (fast 10 gånger bättre) kan man säga.

7 kommentarer:

 1. Jag gillar också Veronica Mars! Tycker alla mysterier är sjukt spännande, men alla kärleksdraman fram och tillbaka känns lite segt. Jag håller alltid på team Logan, men det får liksom aldrig vara bra :p

  SvaraRadera
 2. nu ställer jag denna fråga här, även om det inte har med inlägget att göra. är helt enkelt för lat för att fixa ett mail;)
  men jag har precis läst femtio nyanser av honom, och även mörker. och nu vill jag beställa den tredje boken på engelska, ''freed' men det finns två böcker, en med handbojor och en med en nyckel på. är det två olika böcker med en speciell ordning man måste läsa dom i, eller bara olika omslag? tacksam för svar!:D
  / Julia

  SvaraRadera
 3. Åååååååå, kul! Måste jag genast kolla in! :)

  SvaraRadera
 4. Verkligen en toppenserie. En av mina absoluta favoriter ^^

  SvaraRadera
 5. Älskar VM! Skrattar väldigt mycket varje gång jag ser ett av de tidigaste avsnitten och så är Paris Hilton med : )Men förutom det = fantastiskt.

  SvaraRadera
 6. Veronica Mars är också en av mina absoluta favoritserier, tycker det var så synd att de aldrig spelade in säsong 4 trots att Kristen Bell gärna ville göra det. Men om du vill beställa hem dem så finns de på cdon! Har allihopa hemma :)

  SvaraRadera