tisdag 17 maj 2011

Tävling!

Vi är lite kära, eller snarare smått tokiga i Gayle Formans böcker om Mia och Adam. Därför har vi bestämt oss för att lotta ut två exemplar av den nya boken När jag lät dig gå. 

Så här gör du för att vara med och tävla:
Mejla eller kommentera i detta inlägg och skriv vilken bokkaraktär du skulle vilja vara för en dag och varför. Vi vill inte ha in hela uppsatser utan det räcker med en beskrivning på några meningar. Glöm inte att skriva din mejladress så att vi kan kontakta dig!

Vinnaren presenteras på bloggen den 1 juni, lycka till!

28 kommentarer:

 1. Hade varit grymt att få vara Tonks från HP för en dag! Få uppleva trollkarlsvärlden och träffa den käre Lupin. Och såklart ha hennes förmåga att se ut som vem som helst, då hade man kunnat skoja gott med sina vänner ;)

  sofie.e93@hotmail.com

  SvaraRadera
 2. Jag vill vara med i tävlingen!
  Jag skulle vilja vara Agnes i "Tänk om det där är jag" av Johanna Lindbäck, därför att jag gärna skulle vilja träffa färgglada Joel (tror jag det är han heter) och Adam, och för att boken är en av mina absoluta favoriter ur ungdomsboksgenren!

  SvaraRadera
 3. En karaktär från vilken bok som helst?

  SvaraRadera
 4. Är med och tävlar! Fick jag vara en bokkaraktär för en dag ... med min galna TMI obsession skulle det troligtvis bli Clary, även om jag inte är överdrivet förtjust i henne. Bara för att få tillbringa dagen i New York's värld av Shadowhunters tillsammans med Jace (vi kan utgå ifrån att det utspelar sig mellan CoG och CoFA).

  dea.solin@hotmail.com

  SvaraRadera
 5. Svar till Anonym: Ja från vilken bok som helst ;)

  SvaraRadera
 6. Jag skulle vilja vara Alice i Alice i underlandet. Jag vill krympa, växa, prata med kaninen och speciellt Cheshire-katten, gå på galet Te-party och fira min unbirthday. Jag tror det skulle vara underligt men väldigt roligt mest hela tiden. Kanske inte att simma i mina egna tårar men ändå. =)

  SvaraRadera
 7. Om jag fick vara en bokkaraktär för en dag skulle jag vilja vara... Saga i "tusen gånger starkare". Detta säger kanske sig själv, för vem skulle inte vilja vara henne? Hon har erfarenheter från hela jorden och en vilja som övervinner allt.

  linnea_dans@hotmail.com

  SvaraRadera
 8. Jag är med och tävlar :)
  Jag skulle vilja vara Eragon från Arvtagaren-serien av Christopher Paolini då det skulle vara hur häftigt som helst att få flyga med Saphira och även vara bra på stridskonst och magi :) Samt att leva i den världen och träffa alla möjliga sorters människor och varelser.

  Nannsann@hotmail.com

  SvaraRadera
 9. är med och tävlar
  Gemma Doyle (från ögat över månskäran, upprorsänglar , längtans rike) För att hon är en otroligt stark och intelligent person, och hur spännande hade det inte varit att få besöka Rikena? Och jag är sååå kär i Kartik. ha-ha!

  ingridcerutti@hotmail.com

  SvaraRadera
 10. Jag är jäääättegärna vilja vara med!
  Vem jag skulle vilja vara? Hm... Bra fråga. SHERLOCK HOLMES!! :D :D eller Robin Hood. De är mina favoritkaraktärer!

  SvaraRadera
 11. Jag skulle vilja vara Carlisle från Twilightböckerna för en dag. Vore fint att både få pröva på hur det är att vara så kunnig och osjälviskt god, och också få vara övernaturligt stark och ha så skärpta sinnen! (Fast det skulle allt få vara precis efter en jakt, jag är inte sugen på dieten!)

  klassrum33 AT me PUNKT com

  SvaraRadera
 12. Jag är med och tävlar!
  Jag skulle nog vilja vara Rose i Vampire Academy för hon är en sån häftig person och så skulle jag tillbringa min tid med Dimtri och Adrian :p Sen skulle det vara coolt att hugga några strigoi då och då.


  Crazyinbooks@hotmail.com

  SvaraRadera
 13. Har redan två exemplar av boken haha x) Men jag kan ändå tipsa om tävlingen på min blogg: www.bokvarg.blogspot.com :)

  SvaraRadera
 14. Vad kul!
  Jag har precis läst klart The sky is everywhere och gick och tänkte vad fantastiskt det vore att vara Joe. Dels att få vara kille för en dag, men framför allt en kille som är så musikaliskt begåvad, livsglad och tänk er sedan att gå och hitta alla små dikter som Lennie lagt lite här och var - det skulle kännas som ett riktigt äventyr!

  natta0416@hotmail.com

  SvaraRadera
 15. Jag är mer än gärna med!
  Valet av karaktär är enkelt, Suze från Hemsökt ("The Mediator"). Jag fastnade för henne när jag läste första boken för första gången och den serien har jag läst om många gånger. För att hon är riktigt cool, tuff och framförallt rolig. Och hennes hemliga kärlek till Jesse (världens hetaste spöke), sin mysiga familj, gulliga vänner och lite flummiga skola. Jag skulle mer än gärna vilja ha det livet. (Speciellt när hon har en supersmart lillebror som kan göra ens alla läxor.)
  Hoppas jag vinner! :)

  SvaraRadera
 16. Jag skulle vilja vara Elisabet Bennet i Stolthet och fördom. Använda fina klänningar, dansa på baler och uppleva atmosfären på 17-1800-talet.

  Och så skulle jag vilja vara precis som hon och sprida lite "feminism" bland kostymherrarna. Kanske det skulle ha kommit lite längre idag om det hade funnits fler stridiga kvinnor då :)

  bj.sandra@hotmail.com

  SvaraRadera
 17. Jag är gärna med och tävlar :) Jag skulle vara Lucy i Narnia. Egentligen tycker jag att hon är ganska jobbig - men bara för att få gå igenom garderoben (vem har inte drömt om det) och få träffa Aslan och tala med djur och massa annat spännande :)

  SvaraRadera
 18. Är med och tävlar! :)
  Min favorit trollkarl Magnus Bane från the mortal instruments. Han är så otroligt cool, snäll och underbar! Tror jag är lite kär i honom.. :D
  lisje.sanna@hotmail.com

  SvaraRadera
 19. Det där är lite olika på olika dagar. :) Just idag skulle jag faktiskt vilja vara Darren Shan, få gå på en äkta livsfarlig freakshow och ha mod nog att stjäla en livsfarlig spindel...

  tina(a)ottosson.cc

  SvaraRadera
 20. Gud vad kul :D
  Jag är gärna med !
  Jag skulle vilja vara Liz (från elsewhere) för en dag. För att uppleva ''Elsewhere'' , se hur det är där i ''efter döden'' stället. Alltid varit intresserad om vart vi hamnar efter döden och elsewhere verkar som ett roligt ställe med mycket trevlig miljö =D

  SvaraRadera
 21. Jag skulle vilja vara Elly i Besatt.
  Enkel förklaring: Jag vill känna på hur det känns att älska någon annan än sin familj. På riktigt då. Hur det skulle kännas att hitta alla brev och hemligheter som hon gjorde....

  SvaraRadera
 22. Jag skulle vilja vara...Willy Wonka i Kalle och chokladfabriken. Äga en chokladfabrik, bo med trevliga personer och roliga Oompa Loompies, upptäcka alla spännande rum i fabriken, åka nedför chokladfloden och såklart äta lite av de fantastiska godsaker de har! MMM...

  lucylemat@hotmail.com

  SvaraRadera
 23. Jag skulle vilja vara Hermione från HP.
  Vem vill inte vara så smart?! :D
  Och få vara med i trollkarls världen!!

  Kraaam!

  Ameliawiberg00@hotmail.com

  SvaraRadera
 24. Jag skulle vilja vara Billy Tepper från "Leksakskriget". Han är så självsäker och hittar på en massa roliga bus. Dessutom är har smart som attan och går på en internatskola (och får överlista terrorister, vem vill inte det?!)Han är även nyfiken, en egenskap som jag verkligen gillar!!

  ahlinn_gson@hotmail.com

  SvaraRadera
 25. Jag är med. :D

  Jag skulle vilja vara Mia i Darlah. Hon har en sådan personlighet, och sen och vara med och resa till månen.. Hur coolt som helst. (a)

  Kram!

  Chipsflickan@hotmil.com

  SvaraRadera
 26. Jag är med och tävlar :)
  Svårt val att välja mellan alla karaktärer man gillar!
  Men jag tror nog att jag skulle vilja vara antingen Harry elr Hermione från Harry Potter-böckerna bara för att det skulle vara så roligt att få gå på Hogwarts osv. :D

  Skriver om tävlingen på min blogg:
  www.flisansboktips.blogspot.com

  mejladress: f_li_san@hotmail.com

  SvaraRadera
 27. Kan nog säga Mia, från ja.. Gayle Formans böcker. Varför?
  Jag önskar verkligen jag fick chansen att få.. Spela musik på det sättet! Jag älskar att spela musik. Piano, fiol.. Även lite gitarr och så. Visserligen spelar Mia cello, men för mig kvittar det. Att ha föräldrar som spelar musik, att få bli hyllad för sin musik.. Hade varit helt fantastiskt för min del!

  losachen@hotmail.com

  SvaraRadera
 28. Jag skulle vilja vara Auden i Mycket mer än så. Hon är snäll och smart och de flesta gillar henne. Hennes liv verkar så roligt(fasst stressigt) :)

  SvaraRadera