lördag 7 maj 2011

Dags för sommarens böcker

Helgen börjar bra med att jag hittar alla dessa fina böcker i brevlådan. Idag hoppas jag kunna läsa en sommarbok ute i solen, det svåra är bara att bestämma sig vart man ska börja.

7 kommentarer:

 1. "När jag lät dig gå" har jeg liggende her også, tror nok jeg kommer til å tørke noen tårer mens jeg leser den. Likte den første boken veldig godt!

  SvaraRadera
 2. Så härligt! Jag har två av dem hemma, Kär i kärleken och När jag lät dig gå. Sedan väntar jag på förlorad ängel, kanske kommer idag :)
  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 3. Själv skulle jag börja med "När jag lät dig gå". Jag ÄLSKADE "Om jag stannar" och har sett fram emot uppföljaren i vad som känns som evigheter! Men det ser ut som en riktigt bra bokhög :)

  SvaraRadera
 4. Åh, vad lyxigt! Jag vill också ha massor av sommarböcker!

  SvaraRadera
 5. Jag hittade När jag lät dig gå inne på Bokia idag. Jag blev glatt överraskad för jag trodde inte de hade släppt den ännu :D

  SvaraRadera
 6. Är du medlem i någon bokklubb eller nåt? Jag vill också få sommarböcker!!

  SvaraRadera
 7. Kul att ni alla verkar älska "Om jag stannar". Jag har ju längtat så otroligt länge efter "När jag lät dig gå" så kanske börjar med den.

  Till Anonym: Jag är med i "Barnens bokklubb", får mycket nyheter och annat kul därifrån. Men de här böckerna har jag fått från förlagen.

  SvaraRadera