söndag 29 maj 2011

Ingen höjdare

När Nora bryter upp med Patch börjar han istället dejta hennes värsta fiende, Marcie. Men Nora kan inte lämna Patch bakom sig. Konstiga saker börjar hända i hennes liv och snart börjar hon misstänka att någon vill henne illa. När hon en dag får ett anonymt medelande med ledtrådar om hennes fars mördare börjar hon snoka. Och ju mer hon snokar desto klarare börjar det gå upp för henne att hennes fars mördare är Patch.

Om jag fick beskriva den här boken med ett ord skulle det bli: Rörig! Författaren har verkligen försökt krångla till berättelsen och många scener kändes väldigt otydliga. Det var först mot slutet som boken blev bättre. Men den sista sidan gjorde mig bara frustrerad, den fick mig i sista stunden att vilja läsa trean trots att jag inte alls gillade tvåan. Skickligt, men kanske ett lite väl desperat trick.

Nepp, berättelsen höll inte hela vägen ut. Ettans handling kom tillbaka till mig när jag började läsa och jag kan klart säga att ettan är bättre än tvåan. Men jag erkänner: Det var spännande ibland. Underhållning för stunden, men that''s it.

4 kommentarer:

 1. Jag började läsa ettan för kanske ett halvår sedan, men kom aldrig igenom den. Tyckte inte den var lika bra som folk sagt utan snarare lite långtråkig. Omslagen är fina dock :D

  SvaraRadera
 2. Lånade första boken på engelska, Hush Hush.
  Kan säga att jag försökte läsa prologen men fattade ingenting, var inte på humör för krångliga böcker så jag lämnade tillbaka boken xD

  SvaraRadera
 3. håller inte alls med dig.

  SvaraRadera
 4. Har också läst fallen ängel, prologen är jättetråkig det är först i slutet som man fattar att det har ens att göra med Jules. Har läst alla fyra böcker ettan var helt klart bäst.

  SvaraRadera