torsdag 24 maj 2012

NyHETer!

Jag råkade av en slump se denna bok på Adlibris som troligtvis kommer ut i september. Än så länge finns ingen beskrivning, men det är hur många bra författare som helst som är med och skriver, så vad den än handlar om måste det bli bra.  Har ni hört något om denna bok?

Medverkande författare: Åsa Anderberg Strollo, Gunnar Ardelius, Lisa Bjärbo, Inti Chavez Perez, Manne Forssberg, Martin Jern, Jenny Jägerfeld, Sara Ohlsson, Ingrid Olsson, Jessica Shiefauer.
En annan väldigt rolig nyhet som jag läste i DN igår är att den amerikanska byn som använts för att gestalta distrikt 12 i Hunger games nu är till salu för 1.2 miljoner dollar och beräknas vara såld i juli i år. Den 83-åriga man som idag äger byn har blivit överväldigad av alla Hunger games-fans som vallfärdar till platsen för att se huset där Katniss växte upp och hitta Peetas familjs bageri. Den som vinner budgivningen om byn kommer sedan få vara beredda på att hyra ut husen till andra och tredje filminspelningen av Hunger games.


2 kommentarer:

  1. Jag har läst lite smakprov ur het! Det är en samling med noveller om sex, och det lilla jag läst var väldigt bra ... Väldigt snyggt omslag dessutom, tycker jag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, snyggt och stilrent omslag. Vad kul att den verkar bra, vill verkligen läsa den när den kommer ut!

      Radera