lördag 26 maj 2012

Lite Pottertips

I sommar är det fem år sedan sista Harry Potter-boken släpptes. När jag kom att tänka på det igår kväll hade jag svårt att tro det, fem år? Det känns verkligen som att det var igår jag fick Harry Potter och dödsrelikerna i mina händer. Vi har nog filmerna att tacka för att Harry Potter fortsatt att vara aktuell efter att serien har tagit slut. Nu när även filmerna tagit slut känner jag att Harry Potter alltid kommer att förbli ständigt aktuell, speciellt med flera miljoner trogna fans. I sommar planerar jag en gigantisk omläsning av alla böckerna och så snart som möjligt även en äkta maraton-kväll med alla filmerna. Börjar få hemlängtan.

Tack alla Potterheads, nördar, barn och vuxna som håller denna fantastiska historia vid liv. Här kommer lite aktuella Harry Pottertips ni inte får missa:

  • Ett fint youtubeklipp med en tillbakablick på filmerna. Värt att hoppa över en timma i solen för detta, det är nostalgi på hög nivå!  
  • Denna helt otroliga måste-ha-boxen Hanna tipsade om för några månades sedan (står högst på önskelistan) 
  • Utställning på Seriegalleriet med Alvaro Tapias skisser till Harry Potter omslagen! 1 kommentar:

  1. Åh, jag har alltid älskat filmerna men inte läst böckerna (av någon konstig anledning), men nu så, nu är jag på fjärde boken och de är verkligen helt fantastisk!

    SvaraRadera