måndag 7 maj 2012

Dagens Köp!

I helgen var jag på mitt absoluta favoritställe när det gäller att köpa billiga böcker. Det är en second hand butik femton minuter ifrån mig som säljer böcker för mellan 3 och 10 kronor styck! De har hur mycket som helst och ofta är det böcker som kommit ut nyligen, knappt lästa och också väldigt bra. Men jag börjar märka att jag har en hel del böcker nu eftersom många av de jag hittar redan finns hemma, antingen i min bokhylla eller mina föräldrars. Men jag hittade i alla fall 10 (!) nya böcker som verkar bra och som vi inte har. Och eftersom det var rea så blev det ungefär 15/20 kronor för allihop.Uppifrån och ner:
1. Radhusdisco av Morgan Larsson
2. Flickan från ovan av Alice Sebold
3. Lasermannen av Gellert Tamas
4. Jag är inte rädd av Niccolò Ammanti
5. Mörkrets hjärta av Joseph Conrad
6. Majas morsas kompis sambo av Katarina Kieri
7. En liten kärlekssång av Michelle Magorian
8. Godnatt Mister Tom av Michelle Magorian
9. Jokern av Markus Zusak
10. Aprilhäxan av Majgull Axelsson

Hade redan Michelle Magorian-böckerna, men eftersom jag delar dem med min syster så måste man ju passa på att köpa ett eget exemplar när de kostar 3 kronor.


9 kommentarer:

 1. Hej, vad heter den där butiken och ligger den i Stockholm? Jag ska dit efter ett par veckor och har tidigare besökt bara i Stadsmissionen (och Akademen, men det är inte samma sak).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den ligger utanför Stockholm nära Vällingby och det är bara en vanlig Läkarmission, men en med ett väääldigt bra utbud av böcker.

   Radera
 2. Ja, Godnatt Mister Tom är en av mina största favoriter! :-)

  SvaraRadera
 3. Åh, Michelle Magorian! Ett måste i bokhyllan!

  SvaraRadera
 4. Lasermannen är jag intresserad av...

  SvaraRadera
 5. vart exakt ligger den butiken??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läkarmissionen i Vinsta, googla så hittar du det :)

   Radera
  2. Tack så mycket men finns det ya böcker där ??<3

   Radera
  3. Det är ju en second hand-butik, som t.ex. Röda Korset, och då varierar ju utbudet hela tiden. De har mycket barn och ungdomsböcker i källaren, dock bara på svenska. På våningen där man kommer in finns vuxenlitteratur, mest på svenska. Det finns några hyllor med engelska böcker, men jag har bara hittat två tre stycken bra YA böcker där under flera år. Typ Joyce Carol Oates.. Aja hoppas du förstod ungefär. :)

   Radera