lördag 26 april 2014

Tack för allt!

I december 2008 startades Tonårsboken som en av de första bokbloggarna om ungdomsböcker som även drevs av ungdomar. Sedan dess har bloggen varit en central del av våra liv; en plats där vi kunnat avlasta åsikter och tankar om böcker, men även en plats där vi mött andra likasinnade och inspirerat varandra. Genom bloggen har vi fått göra fantastiska saker under åren som till exempel att åka på bokmässan, ta emot priser, träffa och intervjua våra favoritförfattare, få recensionsexemplar hemskickade titt som tätt, och möta andra bloggare som vi kunnat diskutera och utbyta åsikter om böcker, bloggande och skrivande med. Det har varit en härlig tid.

Efter drygt 6 år känner vi dock att det är dags att gå vidare. Även om vi fortfarande älskar ungdomsböcker och litteratur känner vi att vi behöver hitta nya utmaningar. Bokbloggsvärlden är inte densamma som när vi började blogga 2008, den är bättre, roligare och mer kreativ än någonsin. Listan på Svenska ungdomsbokbloggar har blivit längre än vad vi kunnat drömma om. Vi tror inte att vi kommer lämna ett tomrum efter oss, utan tvärt om lämna plats åt andra duktiga och engagerade bloggare.

Ni kommer fortfarande kunna följa oss på andra sociala medier.
Elin hittar ni på twitter, hennes andra blogg och Instagram
Hanna hittar ni på Tumblr, Pinterest, Instagram

Om ni vill komma i kontakt med oss kan ni alltid mejla tonarsboken@gmail.com.

Tack för denna tid!
15 kommentarer:

 1. Tack för allt som ni har gjort! Det är tack vare er som jag själv har börjat bokblogga och det är en oerhört stor upplevelse. Tack för eran tid & ni kommer att vara saknade <3

  SvaraRadera
 2. Tack för många roliga, intressanta och inspirerande inlägg!

  SvaraRadera
 3. Tack för en mycket trevlig och rolig och läsinspirerande blogg! Har länge varit en favorit men förstår att ni känner er redo att gå vidare till annat. :) Lycka till med allt ni tar er för!

  SvaraRadera
 4. Tack för den tid som ni har bidragit med massor av boktips. Hittade er i sommar och har nu även jag börjat bokblogga för ett tag sedan tack vare er. Ni gjorde att jag började läsa på allvar när det inte längre var sommarlov!! :)

  SvaraRadera
 5. Tack för alla bra boktips som ni delat med er av.

  SvaraRadera
 6. Riktigt tråkigt <3
  Lycka till med allt <3
  TACK för alla fina lässtunder!

  SvaraRadera
 7. Tack för en jättebra blogg!!

  SvaraRadera
 8. Tack för den första bokbloggen jag hittade och började läsa! :)

  SvaraRadera
 9. Tack för ert bloggande! Det inspirerade mig att börja blogga, och ni har varit förebilder. Tråkigt att ni slutar, men jag vill önska er lycka till med det ni tar er för!
  Kram!

  SvaraRadera
 10. Ska ni lägga ner?! Vad ledsamt, även om jag förstår att livet går vidare. Lycka till med allt och ge gärna tips på tonårsbokbloggar att följa istället.

  SvaraRadera
 11. såå synd, men tack för alla bra tips jag fått!

  SvaraRadera
 12. Hej!
  Ursäkta mig men bara för att berätta att vi är ett lokalt företag och vi erbjuder pengar till alla seriösa och ärliga människor för att öka sin verksamhet eller för att göra ett köp. Räntan är 3% per år.
  Kontakta oss via e-post för mer information.

  E-post: simondurochefort@gmail.com

  SvaraRadera