lördag 1 mars 2014

Vinnare!


Ett stort grattis till Christina och Filippa!

Ni har vunnit varsitt exemplar av Markus Zusaks Boktjuven! Håll utkik i brevlådan så kommer boken snart till er.5 kommentarer:

 1. Kan ni inte berätta lite om vad ni har för planer efter studenten? :) Det hade varit intressant att höra då jag själv och säker många andra läsare står inför samma funderingar (och trauman) i nuläget om vad man har för framtidsfunderingar och vad sjutton man ska göra med sitt liv egentligen! :P

  SvaraRadera
 2. Saknar min favorit bokblogg....

  SvaraRadera
 3. Hej Hanna och Elin! Skulle mest bara säga att jag verkligen diggar er blogg. Jag går in och tittar varje dag efter ett nytt inlägg :) Tänkte bara höra om ni har några bra boktips? Jag älskar ju romantiska ungdomsböcker i samma stuk som t.ex. Katarina von bredows böcker och John green-böckerna. Ps. tänkte jag kunde ge er två tips :) Sandra Beijer's debutbok "det handlar om dig", himla fin bok. Det läste jag på två dagar, nu är den ju inte jättelång men ganska imponerade för mig som annars brukar ta typ en månad på mig. I förrgår började jag läsa Rainbow Rowell's bok "Eleanor & park" och jag har läst typ 1/3 av boken och är redan helt förälskad i den, så himla bra! Läs den! (om ni nu inte redan gjort det). Kraaaaam! Keep up the good work :))

  SvaraRadera
 4. Hej! Kommer det ett nytt inlägg här snart? Hade varit kul med lite nya boktips :-)

  SvaraRadera