lördag 12 januari 2013

Mina olästa böcker

Både år 2011 och 2012 vid den här tiden har jag uppdaterat er om mina olästa böcker i bokhyllan. I år trodde jag att jag lyckats sänka antalet betydligt jämfört med tidigare år, men det visade sig vara tvärtom. Så här kommer årets uppdatering!

Kvar från förra året:  
Glashuset, Pappa långben, Jag är kvar hos er, Älskar älskar inte, Flugornas herre, Mordet i prästgården, Gå inte ensam ut i natten, Agnes Grey, Borta med vinden, Det här är allt, De rätta, Underfors, Farsta fritt fall, Offensiv röda nunnan, Unga kvinnor, Charlotte Löwensköld, Mästaren och margarita, Verklighets projektet, Iakttagelserna, Nybyggarna, Invandrarna, The Piper's son, Cupcake, Abarat, That Summer, Just listen, Hur död som helst.

Nykomlingar:  
Amerikanska gudar, Frukost på Tiffanys, Blodsmagi, Hitta violet park, Det här är allt, Foxfire, Mina drömmars stad,  Emma, Udda verklighet, Halvvägs till graven, Muminpappans memoarer, Mrs Dalloway, Great expectations, Cinder, Hamlet, The Game, Under tiden, Jag väntar under mossen, Som om jag frågat, Det nya folket, Skuggan i väggen, Plats på scen, Skuggan, City of lost souls, Sent i november, Tresure Island, Pappan och havet, Kometen kommer, Maken. 

Sammanlagt är det 56 böcker, en höjning på 16 böcker sedan förra året. Resultatet känns både bra och dåligt. Det är alltid kul med mycket böcker och ett stort urval, men samtidigt kan det kännas väldigt stressigt och betungande. I år har jag i alla fall väldigt många roliga titlar och jag hoppas hinna läsa så många av dem som möjligt detta året!

3 kommentarer:

 1. Just Listen är helt underbar. Min personliga favorit av Sarah Dessen (delad plats med Along for the Ride och The Truth About Forever såklart)Så den är verkligen läsvärd!

  SvaraRadera
 2. Jag vågar inte ens räkna mina olästa böcker i hyllan... ;)

  SvaraRadera
 3. Du har många klassiker och när det gäller dem känner jag: Vad är stressen? Om du inte känner för att göra en klassikersatsning så ser jag inte direkt någon panik. Det är böcker för ett liv som du kan ha med dig och låta stå olästa i 30 år eller 50 eller läsa när du är 19 och vill vara väldigt intellektuell. Några av de andra är kanske mer av slaget läs & glöm eller intressanta nu men inte senare.

  PS. Läs The Piper's Son! :)

  SvaraRadera