tisdag 1 januari 2013

Att se fram emot i Januari!

Det är ett nytt år och en ny månad. Januari för med sig massor av spännande boksläpp, filmpremiärer och händelser. Här listar vi vad vi ser allra mest fram emot!

Förr eller senare exploderar jag. John Greens fantastiska bok The Fault in our stars kommer ut på svenska den artonde. Ingen av oss tycker att omslaget är något att hurra för. Men John Green själv berömmer det extra mycket i sin video, så kanske finns det något rätt i det trots allt?

Pandemonium. Det är namnet på andra delen i Lauren Olivers Delerium-serie. Första delen var kanske den bästa dystopin vi läste förra året. Och vi kommer inte tveka på att kasta oss över Pandemonium när den släpps den artonde.

Every Day. Ingen av oss har nog läst något av David Levithan som inte fått oss att gråta och skratta om vart annat. Denna mästare i amerikans tragikomisk-YA kommer ut med sin bok Every Day på svenska den fjortonde.

Just one day. Favoritförfattaren Gayle Forman kommer ut med en ny bok den åttonde. Just one day har vi redan skrivit om här, men måste återigen uttrycka vår nyfikenhet över att få läsa något nytt av henne!

Göteborgs Filmfestival. Om ni bor i närheten av Göteborg eller är stora filmälskare får ni inte missa Göteborg international film festival. Mellan den 25 januari till 4 februari kan man vräka i ett gigantiskt utbud av filmer från alla världens hörn!

Les Miserables. Skådespelare som Anne Hathaway, Russel Crowe och Hugh Jackman är några av ansiktena i filmatiseringen av den världskända musikalen. Vem längtar inte till den artonde nu?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar