torsdag 17 januari 2013

Nyheter i brevlådan

När man känner att läslusten är näst intill borta och skolarbete och andra uppgifter hänger över en varje dag är bland det bästa som finns att överraskas av ett sådant här paket på posten:

Som jag har längtat efter David Levithans nya bok Jag, En som handlar om ett "jag" som vaknar upp varje morgon i en ny kropp. Efter att ha sett Levithan läsa första kapitlet här, så är det omöjligt att inte vilja kasta sig över boken på direkten. På bilden ser ni också andra delen i Jonas Gardells triologi Torka aldrig tårar utan handskar. Denna del kommer fokusera på Rasmus och Benjamins kärlek och jag tror att det kommer bli den härligaste delen av dem alla. Sista boken som kom på posten är Nattens Cirkus som svensk pocket. Efter att jag gav upp den engelska utgåvan i somras ska det bli spännande att se om den svenska kan fånga mig på ett annat sätt. Detta bokpaket var precis det jag behövde för att återigen vilja ge mig in i böckernas värld!

4 kommentarer:

 1. Åh, vill läsa både Nattens cirkus och Jag, En ;)

  SvaraRadera
 2. Jag var tvungen att söka upp Every day på amazon och provläsa lite ur den. Verkar verkligen bra! Så annorlunda handling!
  /Cilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den är helt underbar! Jag har redan läst halva boken och jag brukar vara en ganska långsam läsare. Jag kan verkligen verkligen rekommendera den! :)
   /Hanna

   Radera
  2. Jag har läst den och den är verkligen hur bra som helst!!

   Radera