torsdag 9 december 2010

Fyra dagar fyra nätter

Visst luktar det lite Sarah Dessen över den här boken. I maj kommer fyra dagar och fyra nätter ut på Rabén och Sjögren. Jag funderar faktiskt över att läsa den på engelska, för jag står inte ut med att vänta tills i maj, det är ju över fem månader kvar!

Läs här och se vad ni tycker: 
Amy Curry tycker inte att livet är så himla toppen. Pappan dog nyligen i en bilolycka, och sedan dess har allting varit riktigt jobbigt. Hennes mamma har bestämt att familjen ska flytta från Kalifornien till Connecticut för att starta på nytt. I samband med flytten måste Amy köra familjens bil tvärs över kontinenten. Problemet är bara att hon sedan bilolyckan vägrar köra bil.

Mamman fixar en chaufför, Roger, en kille Amy inte träffat sedan hon var liten, men hon är inte särskilt sugen på att sitta i en bil med en nästan okänd kille (dessutom oväntat snygg) i fyra dygn - vad pratar man om liksom?
Amys mamma har gjort en resrutt åt dem, bokat hotellrum, och till och med gett Amy en bok där hon kan skriva upp sina minnen från resan. Förutsättningarna är så där, tycker Amy. Men under de fyra dygnen hinner det hända massor; de tar den ena omvägen efter den andra och det blir en roadtrip de sent ska glömma.

5 kommentarer:

 1. Hej :) Har nyss läst den här boken och tycker att du borde läsa den! Den var väldigt bra, men kanske inte riktigt Sarah Dessen-bra ;)

  SvaraRadera
 2. Verkar väldigt bra, ska nog kolla upp den :D

  SvaraRadera
 3. Låter ju lysande. Måste genast läsa.

  SvaraRadera
 4. låter ju sjukt bra! :)

  SvaraRadera
 5. Hej,
  jag har recenserat den här boken på min och min kompis nyöppnade bokblogg "Bokgläntan".Kika gärna in där: http://bokglantan.wordpress.com/2010/12/10/amy-and-rogers-epic-detour/

  SvaraRadera