måndag 27 december 2010

Bokprylar som väcker habegär


När jag och Klara åker upp till fjällen passar det utmärkt att inviga mitt nya röda pocketfodral. Alla dessa fantastiska bokprylar som finns, många så onödiga men som väcker ett så stort habegär hos oss bokbesatta att det inte går att stoppa. När jag slösurfar hamnar jag ofta på olika sidor som har bokaccessoarer. Det är allt från Moby Dick koftor till lampor som ser ut som böcker. Och självklart alla möjliga sorters bokmärken... Ibland funderar jag på att börja samla på allt bokigt och tokigt som finns.

Det här pocketfodralet kommer från Ordning & Reda och kommer följa med mig vart jag än går tills det är så slitet att jag måste köpa ett nytt, det vill säga länge.

7 kommentarer:

 1. Jaa, länka oss böknördsprylsidor! :)

  SvaraRadera
 2. Jag läste om pocketfodral för första gången i lördags och nu vill jag verkligen ha ett! Det verkar ju superduperbra ju! Snyggt är det också:D

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag har nominerat Tonårsboken till The cherry top award. Grattis till en fin blogg! Se här: http://elmerscorner.blogspot.com/2010/12/oj-tack-sa-mycket.html
  /Cecilia

  SvaraRadera
 4. Jag har sett dem med. Urfina! God fortsättning! /Therese

  SvaraRadera
 5. Förresten, funkar det bra,alltså får boken plats och så? Vilken färg är det i?

  SvaraRadera
 6. Det låter som fantastiska sidor :) Länka gärna! Tack för en bra blogg! / Wilda

  SvaraRadera
 7. Tusen tack Cecilia!

  Holly Hock: Visst är de! God fortsättning

  Anna: Jag tycker det funkar superbra, det är lite större än pocketen vilket jag tycker är bra. Det finns färgade "fickor" inuti som man stoppar in bokens pärmar i.

  Wilda och Liza: Jag ska försöka hitta lite olika sidor och lägga ut dem här på bloggen ;)

  SvaraRadera