måndag 11 juni 2012

Bokshopping i London

När jag åkte till London i onsdags fick datorn stanna hemma. Istället för att blogga blev det en del besök i bokhandlar och suktande efter snygga brittiska bokomslag. Nöjde mig med bara två böcker den här gången, Shift och The Game,

Jag har kommit halvvägs i Shift och hittills kan jag säga att den är riktigt bra. Den andra boken The Game handlar om två syskon på en elitskola. Det visar sig sedan att de är på flykt och så händer det en massa saker. Har ingen aning om hur den är, men jag är riktigt nyfiken så ska försöka läsa den så snart jag kan.


Något annat det finns mycket av i London är fina anteckningsböcker. Här finns de verkligen över allt, i alla sorters format, mönster och färger. Köpte läsloggboken Smart Women read between the lines. En fin läsloggbok där man kan fylla i allt från böcker man läst till olika sortens roliga listor. Jag köpte också paketet med bokmärken på bilden bredvid. Det är meningen att man fyller i fakta om boken, datum man började läsa, anteckningar om boken och liknande. Väldigt smart och roligt!

2 kommentarer: