måndag 25 juni 2012

Bokköp i London!

Det blev inte så mycket bok-shopping i London, utan mer blommiga klänningar från Notting Hill och överdrivet billiga tröjor från Primark, men ett par böcker fick jag i alla fall med mig hem. De tre översta har jag hört så mycket bra om och kunde bara inte låta bli att köpa. Speciellt The Perks of Being a Wallflower! Nederst finns J.K Rowlings böcker som jag velat ha i säkert sju år men aldrig hittat någonstans där jag letat.1. Miss Peregrines Home for Peculiar Children av Ransom Riggs
2. The Night Circus av Erin Morgenstern
3. The Perks of Being a Wallflower av Stephen Chbosky
4. Quidditch Through the Ages av J.K Rowling
5. Fantastic Beasts & Where to Fin Them av J.K Rowling

5 kommentarer:

 1. Jag har Quidditch through the ages fast på svenska...

  SvaraRadera
 2. Åh jag har också velat ha dom där "extra-böckerna" av Rowling, men det är svårt att ta sig i kragen och köpa dom när det finns så mycket annat också!

  SvaraRadera
 3. åh, jag läste ut The Perks of Being a Wallflower inatt! himla bra tyckte jag att den var!

  SvaraRadera
 4. Är så avundsjuk att du har varit i London. När jag var där ÄLSKADE jag det! En dag när vi vandrade omkring så gick vi över bron vid Big Ben och kom till London Eye (I think) och typ under bron hittade vi 6-7 stooora bord med bara en massa böcker. Då var det hemlösa som hade samlat in en massa böcker och stod och sålde. Hade inte min karl släpat iväg mig efter 40 minuter så hade jag väl stått där än :P Ååh.. Vill till London under sommaren, måste vara mysigt :)

  SvaraRadera
 5. Jag har läst The perks of being a wallflower. Den var helt fantastisk!:) Definitivt värd att läsa.

  SvaraRadera