torsdag 4 mars 2010

Ännu mera pocket

Nu i vår kommer det lukta nytt i pockethyllan på ungdomsavdelningen. Det är en massa pocketnyheter på G och det är allt på tiden! Det är sällan att jag slänger mer än en blick mot pockethyllorna. För med en kort blick hinner jag avläsa om det finns något nytt eller något gammalt, och det är för det mesta bara gammalt.
Omslaget på Janis den magnifika är mycket snyggare nu i pocket. Jag hade väldigt svårt för att ta Johanna Nilssons bok på allvar när jag läste den men jag vet att Klara och många andra tyckte om den.
Var är alaska? Har jag precis lånat på biblan. Otur. Men om den nu är så bra som jag hört så kommer den snart att finnas i min bokhylla.
För övrigt så är jag glad över att Tillsammans tredje sommaren kommer i pocket nu. Jag har inte läst den ännu, sparar den till sommaren då den kommer vara som bäst. Och Justin Case är jag också väldigt sugen på nu när den finns i det lite nättare formatet. Konstigt, men ibland känns det så.

2 kommentarer:

  1. Hoppas du gillar Justin Case. Meg Rosoff är min favoritförfattare. Inte lätt att ha det, för det finns så många bra, men Meg är toppen.

    Här är min intervju med henne från i höstas.
    http://bookwitch.wordpress.com/interviews/meg-rosoff-writing-with-a-passion-for-riding/

    SvaraRadera
  2. Har faktiskt inte läst något av henne. Jag ska absolut ta och läsa intervjun, dina intervjuer brukar vara väldigt intressanta!

    SvaraRadera