onsdag 22 februari 2012

Idag börjar bokrean!

Jag brukar nästan aldrig hitta något på bokrean, och jag har länge varit väldigt skeptisk till den. Men i år! I år finns det massor av bra böcker! Jag får inte köpa allt för många eftersom jag redan har nästan 100 olästa böcker här hemma. Men drömma kan man alltid!

Vill köpa :


Niceville gick på bio för ett tag sedan och blev väldigt uppmärksammad. Den behandlar ett otroligt viktigt ämne och har fått strålande kritik. Sedan vill jag gärna läsa Naomi och Elys efter att ha läst Nick and Norahs och Dash and Lily's. Men är den lika bra?
Jag känner också att jag måste prova att läsa Vampire Diraries nu efter alla lovord. Jag är osäker på om det verkligen är min typ av bok, men man kan alltid testa.

Sedan finns också de här klassikerboxarna som är så otroligt fina. Kanske kanske blir det att jag även köper någon av dem...

Andra bra böcker på bokrean som jag redan har läst är bland annat Här ligger jag och blöder, Vad är så skört att det bryts när du säger dess namn och Den absolut sanna historian om mitt liv som halvtidsindian.

9 kommentarer:

 1. Jag har läst den första boken i Vampire Diaries, men jag fastnade inte. Men jag har lite svårt för LJ Smith, och har inte fattat tycke för någon av TV-serierna som baserats på hennes böcker (Vampire Diaries och The Secret Circle). Men jag har kompisar som verkligen gillat både böckerna och serien (fast de säger att serien är mycket bättre, och annorlunda), så det är nog en smaksak.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag får se vad jag tycker.. Jag är ju inte riktigt den där vampyr/fantasy fantasten.. ;)

   Radera
 2. jag tyckte inte att naomi&ely var lika bra, tyvärr :( jag läste dem i ordningen nick->naomi->dash, och jag tycker dash är bäst, sen nick, sist naomi. den är ju fortfarande BRA naturligtvis (det är ju levithan!), men jag tyckte dash och nick var bättre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad synd! Men som du säger är den säkert bra om man inte jämför med Dash/Nick...

   Radera
 3. Har köpt Naomi & Ely och Dash & Lily, ska snart läsa de! :)

  SvaraRadera
 4. Jag brukar kolla på tv-serien Vampire Diaries och för ett tag sen läste jag böckerna också och jag tycker inte alls att de är bra i jämförelse med tv-serien. Det är massa saker som är helt annorlunda. Men jag tror att jag hade gillat böckerna mer om jag inte hade sett tv-serien först.

  SvaraRadera
 5. vampire diaries är ingen bok du vill läsa... dåligt språk, dåliga karaktärer, dålig story...

  SvaraRadera
 6. Jag gillade Naomi och Ely mer än de andra faktiskt! :) verkligen en feelgood bok!

  SvaraRadera
 7. vampire diaries boken är verkligen inte bra! ingen skrivkärlek hos författaren

  SvaraRadera