fredag 10 februari 2012

Sportlov!

Idag åker jag utomlands, dessa böcker får följa med mig på resan: 8 kommentarer:

 1. Sportlov?! Vi har 2veckor kvar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Elin den lyckosten får nu.. Men jag har vecka 9 som du ;(

   Radera
 2. Hej tjejer! Åhhhh, skulle vilja läsa lika mycket som ni. Och att alla de där böckerna fanns då ... Men undrar så, vilken är den häftigaste, hetaste svenska ungdomsboksförfattaren enligt er? Och om det inte finns nån, vem är bäst på annat språk, sådär så att ni önskar att det fanns en svensk motsvarighet? Håller på med en liten kartläggning av YA-scenen i Sverige och ni unga som läser brukar ge de klokaste svaren. Ha ett härligt lov! Fint är det ute, iaf här hos mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhh, vi tycker att Cirkeln-författarna är de absolut coolaste svenska författarna. Vi har lyssnat på dem många gånger, både på Bokmässan och Palatset och de är trevliga, intressanta och otroligt bra på att beskriva hur de sammarbetar och får idéer. Bäst på annat språk är mycket svårare, vi har ingen direkt favorit. Men vi gillar David Levithan och Melina Marchetta väldigt mycket! Till dem finns ingen direkt motsvarighet vad vi kan komma på..
   Ha det bra! :)

   Radera
 3. Alla böcker som jag själv vill läsa nununu. Jag antar att det kommer dyka upp någon slags recension senare, så det ser jag fram emot. (Förresten blev jag helt kär i Liten parlör för älskande efter din beskrivning, åh.) :')

  Ha en fin utomlandsresa!

  SvaraRadera
 4. (Oops. Menar Hannas ord om Liten parlör för älskande.)

  SvaraRadera
 5. TACK! Så glad för svar. Gillar DL och ska kolla MM och känner Mats och Sara och de ÄR fantastiska. Det var liksom meningen att de skulle lyckas för de har allt, inte minst en enorm glädje och entusiasm för sitt samarbete. Det är inspirerade. Skriver ju också ihop men nån, Niklas Krog och det är härligt att höra Mats och Sara, lära av dem. Sitter just och fnissar åt en liten text Niklas har skrivit om vår bok, lägger den på min blogg snart.

  Kram och tusen tack igen. Och Hanna, vi var på Palatset för en workshop igår, dans med Errol och underbara Ulrika som visade runt. HELT ofattbart att det inte ska få vara mer. Måste gå att fixa!!! Gissar att du ska dit idag, inte på Prosa & Marmelad?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är helt fruktansvärt att Palatset måste stänga. Så svårt att ta in!! Ikväll är jag tyvärr barnvakt och kan varken gå på VIPPträffen eller Prosa och Marmelad. Det var en sådan där dag då allt händer på samma gång.. :(

   Radera