söndag 1 december 2013

Att se fram emot i December


Hobbiten: Smaugs ödemark. Nu räknar vi ner dagarna tills andra delen i The Hobbit har premiär. Vi förväntar oss inget annat än ett äventyr så storslaget att vi under några timmar befinner oss i Midgård och inte i en biostol. Ungefär som förra gången alltså.

Sherlock säsong 3. Eftersom den första januari nästan är i december och för att vi vill förvarna er i god tid får Sherlockpremiären komma med på listan. I flera år har fansen väntat  och undrat vad som egentligen hände i sista avsnittet. Den nya säsongen går under hashtagen #SherlockLives, det säger rätt mycket om vad vi kan förvänta oss!


Julkalendern. Idag börjar årets julkalender som kommer sändas varje dag i december fram till julafton. Årets julkalender heter "Barna Hedenhös uppfinner julen" och vi får följa en stenåldersfamiljs kulturkrock när de kommer till Stockholm i nutid. Även om det känns som att man kanske vuxit ifrån julkalendern för länge sedan kan det faktiskt vara riktigt mysigt att sätta sig och kolla på den för att komma i rätt julstämning.

Vårens böcker. Den 6e december kan man äntligen beställa hem katalogen med alla vårens kommande titlar 2014.


1 kommentar: