fredag 6 december 2013

Julklappstips!

Julklappar kan vara bland det svåraste som finns att köpa och när julen kommer närmare och närmare blir det lätt stressigt att komma på idéer. Vi vill därför tipsa om lite julklappar som passar de flesta, men främst den bokintresserade!

- Rookie Yearbook 2 är årets allra finaste bok. Boken är sprängfylld av krönikor, intervjuer, foton, spellistor, illustrationer, roliga tips och vardagliga tankar. Det är en sammanställning av allt det bästa som publicerats på deras internettidning från september 2012- maj 2013. Perfekta julklappen för alla!

- Netflix är en streamingtjänst som erbjuder ett brett utbud av filmer och tv-serier. Ett presentkort därifrån kan förgylla mörka vinterkvällar och underhålla hela familjen. Stort tips till alla!

- Om du älskar The Fault in Our Stars lika mycket som vi gör kan vi rekommendera denna hemsida. Där finns massor med t-shirts med underbara citat från boken som du enkelt kan klicka hem. Det finns även otroligt många fina affischer och mobilskal. Allt kan ni hitta i vänstermarginalen.

- På hemsidan Society6 har tusentals olika designers och illustratörer lagt upp sina mönster och bilder. Dessa kan man enkelt beställa hem i form av bland annat iPhoneskal, t-shirt, tygkasse, affisch eller porslin. Sök på din absoluta favoritbok uppe i högra hörnet och du kommer förhoppningsvis hitta flera fina saker. Dessa två hittar ni om ni söker på "Harry Potter".

- Nu har det kommit ut en bok om regissören Wes Anderssons filmer (Moonrise Kingdom, Fantastic Mr Fox, Rushmore m.m). Oavsett om man är ett fan eller inte så är boken ett stort tips, framförallt till alla som är kreativa, älskar film eller skapande. Här hittar ni boktrailen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar