tisdag 10 december 2013

Nytt i bokhyllan!

Efter födelsedagsfirande och användande av presentkort har jag massor av nya böcker jag vill visa er!

Tell the Wolves I'm Home av Carol Rifka Brunt var den sista romanen Xpublishing översatte innan de la ner. Eftersom alla böcker jag hittills läst av förlaget varit fantastiska har jag stora förväntningar på denna.

Will Grayson, Will Grayson av favoritförfattarna John Green och David Levithan har jag ännu inte läst. Många av de bästa böckerna jag läst i år är skrivna av någon av dem och det ska bli spännande nu att se hur det går när de skriver tillsammans.

Rookie Yearbook 2 behöver väl knappast någon introduktion efter alla de hundratals gångerna vi nämnt den här på bloggen. Nu har jag den äntligen och ska börja läsa på direkten!

Den andra lilla boken heter The Prophet och är skriven av Kahlil Gibran. Det är en gammal klassiker från 20-talet som jag inte vet så mycket om, men bara att titta på bokens omslag får en att bli sugen på att läsa den.Tigrar i rött väder av Liza Klaussmann är en av höstens mest omtalade romaner. Den utspelar sig i USA på 40- till 60-talet och är lite av en deckare eftersom den amerikanska idyllen bryts av med ett oväntat mord.

The Magicans av Lev Grossman var kanske förra årets hype och jag är som vanligt lite efter alla andra. Men jag ser mycket fram emot denna läsupplevelse som beskrivits som en Harry Potter för vuxna.


1 kommentar:

  1. Tell the Wolves I'm Home läste jag i våras och den var riktigt bra. En himla fin bok!

    SvaraRadera