onsdag 1 maj 2013

Att se fram emot i maj!


Stora bokbytar dagen! Den 16 maj är det dags igen. Det är då du "tar med dig en bok när du går hemifrån och kommer hem med en annan". Byt så många böcker, med så många olika människor du bara kan på denna dag!

Francesca. Den (andra) stora favoriten av Melina Marchetta kommer ut på svenska. X-Publishing har översatt även denna och boken har får ett omslag att dö för.

Den store Gatsby kommer äntligen som film! Efter att trailen släpptes har vi bokstavligen räknat ner dagarna till premiären den 17 maj. Hoppas på en episk historia i den elegantaste 20-tals miljön.


Joyce Carol Oates, en av våra favoritförfattare, kommer ut med en ny ungdomsroman den 29 maj! Två eller tre saker jag glömde berätta för dig, som boken heter, utspelar sig på ett high school på USA:s östkust där en ung tjej plötsligt en dag bara försvinner. Det ska bli spännande och roligt att än en gång få kastas in i Joyce Carol Oates fina ord.


Novellix släpper i mitten av maj fyra nya (lika fina) noveller. Denna gång är det klassiker från fyra amerikanska författare: F. Scott Fitzgerald, Edgar Allan Poe, Joyce Carol Oates och Sylvia Plath.

1 kommentar:

  1. Francesca - anorexiboken? Tror jag läst något med det namnet i alla fall.

    SvaraRadera