onsdag 13 mars 2013

Nybeställt!

Nu när jag fyllt arton kan jag äntligen skaffa ett eget konto på internetbokhandlarna och beställa hem böcker själv! I det första paketet jag köper har jag därför valt ut böckerna extra noggrant.

The First Last Kiss är en chick-lit, kritikerrosad sådan. Har hört så mycket bra om den att jag måste läsa den själv, trots att jag annars inte är så mycket för själva genren. 
Tell the Wolves I'm Home är lite av den nya Jellicoe Road bland bokbloggarna. Hyllas och disskuteras på varenda blogg jag besöker, därför måste jag ju bara läsa den själv. XPublishing ska dessutom ge ut boken till hösten.
The Disreputable History of Frankie Landau-Banks, ja, varje gång jag får syn på den här boken frågar jag mig varför jag ännu inte läst den. Nu är det dags att ta mig i kragen och trycka på beställningsknappen! 

4 kommentarer:

  1. Vilka boksidor rekommenderar du att beställa från?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag beställer mest från Bokus och Adlibris. Har inte riktigt försökt mig på att upptäcka andra internetbokhandlar. Men ska börja använda mig mer av bokon.se eftersom jag gärna vill stötta independentförlagen.

      Radera