söndag 4 december 2011

Mycket snövit i vår

Det har pratats mycket om de två versionerna av Snövit som snart kommer upp på bio. När jag var liten älskade jag både bröderna Grimms och Disneys version av Snövit. Det är en berättelse man kan tolka och göra om på otroligt många sätt, men trots det är jag ganska tveksam till de två senaste versionerna.

Först är det Mirror Mirror med Lily Collins som snövit och Julia Roberts som den onda häxan. Personligen tycker jag att den känns som en dålig hollywood-produktion fylld med fåniga repliker för att locka till skratt. Trots det älskar jag Julia Roberts som häxa (fast än jag inte ens sett filmen ännu).


Den andra är en blodigare krigsversion av Snövit, nämligen Snow White and the Huntsman. Här är det Kristin Stewarts som spelar Snövit, fast med svärd och rustning. Den här fastnade jag mer för, trots att det känns som att den riktar sig till en konstig målgrupp.


Fast än jag är rätt skeptisk just nu hoppas jag ändå att jag blir glatt överraskad när jag ser båda till våren!

1 kommentar:

  1. Mirror Mirror tycker jag verkar urlöjlig och kass.. Men den andra kan vara bra. Älskar Kristen Stewart, så blir väl att se den oavsett ^^

    SvaraRadera