torsdag 22 december 2011

Glee!

Äntligen äntligen jullov! Det känns som att jag aldrig tidigare behövt jullov lika mycket som i år. Gymnasiet kräver verkligen otroligt mycket av en. Nu ska jag bara ta det lungnt och njuta av att ha drygt två och en halv veckas lov. Kunde se på Glee igår kväll för första gången på väldigt länge och förstod hur mycket jag saknat det. Många anser att det är riktigt dåligt, en sorts high school musical i tv-serie-format. Men Glee är långt ifrån det.  Det är en fantastisk serie med bra skådespeleri och allt känns så välgjort. Varje sångnummer och scen. Det bästa är ju att de gör om låtar till deras egna och även fast jag hatar låtar som "Billionarie" och "Fuck you" så kan jag inte låta bli att gilla Glee-verisionen.


5 kommentarer:

 1. ÅH! Det där är nog en av mina favvolåtar ifrån Glee! :D Såååå coolt!

  SvaraRadera
 2. Jag ÄLSKAR Glee! Såg igår, och den var bättre än förra. ;) Ska lätt kolla på Glee-maraton på söndag. Från tidig morgon, till sen kväll är det Glee!

  SvaraRadera
 3. Glee är verkligen bäst! Blir alltid lika glad när jag ser på det :D

  SvaraRadera
 4. Jag hade kommit genom halva klippet innan jag märkte att det var Thriller...
  men visst, det var väl okej, och det var kul med rullstolskillen.

  SvaraRadera
 5. Det här var faktiskt en mash up mellan Thriller och Heads will roll. Det var tyvärr den bästa videon jag hittade, men titta gärna på serien!;)

  SvaraRadera