söndag 26 juni 2011

Min att läsa lista

Som alltid har jag planerat en massa läsning i sommar och som alltid är jag säkert lite överoptimistisk.

Nu har jag plockat ihop några olästa böcker ur min bokhylla som jag försöka hinna med, jag kommer också köpa mycket böcker i San Francisco och här hemma. Men detta är vad minst kommer att hinna med.

Vad har ni tänkt läsa under sommarlovet?

7 kommentarer:

 1. Jag hade tänkt hinna med: The Iron King, Divergent, Matched, Oh my gods, My soul to take, Across the universe, Jokern, Stor i käften, Delirium, Nightshade, City of Fallen Angels, Before I Fall, The truth about forever, The sky is everywhere, Chasing Brooklyn och A walk to remember :)

  Nu är jag rätt så säker på att jag inte kommer hinna med alla dessa, men en bra bit på vägen kanske? ;D

  SvaraRadera
 2. Just nu läser jag Twilight (På engelska då) och Chain Mail - Skicka vidare, sen ska jag försöka hinna med Harry Potter och Fenixorden, Korpens port av Anthony Horowitz, Gone: Övergivna, Ful & Saknad - Jennie 3 år. :3 Om jag hinner med ska jag också läsa Sagan om ringen - böckerna. (Som jag inte läst än, skämmas, haha) och en "gammal" favorit, Var är Alaska? av John Green. :D

  SvaraRadera
 3. Vilka bra böcker! Och många som jag själv inte läst, nu får jag massa bra tips!

  Herregud vad sugen jag blir på att läsa om "Var är Alaska"! Måste göra innan sommarlovets slut - så galet bra!

  SvaraRadera
 4. Många bra böcker har du där! "Det här är allt" älskar jag! Men var beredd på att den inte är som andra böcker, någonstans i mitten av boken är den skriven i två delar "a" och "b" där man bara läser ena sidan på varje uppslag när man läser a och sen går hela vägen tillbaka och börjar läsa andra sidan på uppslaget när man läser b. Hur som, en riktigt riktigt bra och mycket fin bok!

  SvaraRadera
 5. Elin: Jag lånade den på biblioteket förut, lite "Lånar för att den verkar bra men är inte säker". Det blev en riktigt sträckläsare och när jag var i Stockholm för ungefär en månad sen köpte jag den. ^^ Synd nog är inte utbudet av böcker i närheten av mig speciellt bra.

  SvaraRadera
 6. Innan sommarlovet började ville jag läsa Harry Potter och Fenixorden men istället har jag läst En prinsessas dagbok böckerna 2,3 och 4- som jag ännu inte har läst ut. Jag tycker om Meg Cabots böcker, de är lättlästa och nästan lite för korta.

  SvaraRadera
 7. oh, du har Lilla Darling där! Den är helt fantastisk!

  SvaraRadera