måndag 27 juni 2011

Starcrossed

Helena har alltid känt att hon inte passar in. Hon är onormalt snabb i löpning och vacker som en gud vilket inte är till fördel för hennes sjukliga blyghet. När skolåret börjar talar alla om den nya familjen Delos som flyttat dit. Men när Helena får se sonen Lucas Delos för första gången upplever hon ett hat så starkt att hon försöker döda honom inför hela skolan, bokstavligt. Efter det börjar hon drömma mardrömmar och vakna upp med smutsiga och blodiga fötter. När en mystisk kvinna försöker skada henne kan hon inte längre förneka att det är något speciellt med henne. För att få svaren måste hon vända sig till den person som är precis som henne själv, den personen som hon hatar mest av alla, Lucas Delos.

"Helena" är en sträckläsare. Historien blev bara bättre och bättre ju längre jag läste och jag kunde inte sluta. I början var jag lite skeptisk till de grekiska gudarna men det visade sig vara det bästa. Inget blodsugande, biande eller dödande bara coola övernaturliga superkrafter.

Att familjen Delos var en exakt kopia av familjen Cullen förstörde mest trots att jag gillade familjen Delos. Historien är oorginell (också pinsamt lik Twilight) och språket sådär. Ändå är det en sådan historia man inte kan låta bli att älska. Har du höga krav så är det här inget för dig, men är du ett Twilight-fan/Paranomal Romance-älskare Go for it!

4 kommentarer:

 1. Låter intressant! Kommer nog inte köpa den, men plockar kanske upp den på bibblan någon dag :)

  SvaraRadera
 2. Hej,
  skulle du vara intresserad av att gästblogga någon bokrecension på vår blogg bokflickorna.blogspot.com?
  Det kan vara en recension du redan har skrivit på din blogg eller en ny.

  Om du är intresserad så kan du maila recension + bild till bokflickorna@gmail.com

  Vi länkar självklart till din blogg från vår i så fall.

  Läs mer på: http://bokflickorna.blogspot.com/p/vill-du-gastblogga_19.html

  Mvh
  Bokflickorna

  SvaraRadera
 3. älskar verkligen eran blogg något otroligt! jag har börjar skriva en NOVELL och skulle bli jätte glad om ni skulle kunna säga vad ni tycker om den ! :)

  SvaraRadera
 4. Jag älskar den där boken!!!

  SvaraRadera