torsdag 9 juni 2011

Tyck till om Tonårsboken!

Sommaren är den tid som vi brukar arbeta mest med att utveckla Tonårsboken. Men för att göra det är vi väldigt nyfikna på vad ni läsare tycker! Vad tycker ni är bäst/sämst på bloggen? Vad vill ni ha mer/mindre av?  Vill ni ha mer recensioner eller kanske intervjuer? Finns det något speciell bok ni absolut tycker att vi borde skriva om?

Vi skulle bli jättetacksamma om ni vill hjälpa oss!

Kramar 
Elin, Klara och Hanna!

7 kommentarer:

 1. Jag tycker den är underbar som den är :)

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att den är underbar men saknar månadssammanfattningar, skulle va kul och se hur mycket du/ni läser per månad :)

  SvaraRadera
 3. jag tycker att bloggen är fantastiskt men ska ni förbättra något så tycker jag att det ska finnas lite mer recensioner och "vill ha" :)

  SvaraRadera
 4. Tack alla ni för allt fint ni skrivit!
  Vi ska tänka igenom det ni föreslagit!

  SvaraRadera
 5. jag tycker bloggen är jätte bra! att ni skriver/tipsar/reccenserar om alla olika typer av böcker!

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att Tonårsboken är väldigt, väldigt bra! Det var bland annat ni som inspirerade mig till att börja blogga själv.

  Om jag ska komma på något dåligt så tar det en lååång stund, kan inte komma på något!

  SvaraRadera
 7. Jag gillar er blogg väldigt mycket! Måste säga att den är som en förebild till min egen. Bäst med bloggen är att det är så stro spridning på det ni skriver om. Nyheter inom bokvärlden blandat med recensioner och spännande möten med ex. bokförlagsfolk och författare. Det gillar jag! Kanske fler recensioner vore bra...
  Ha det bra!

  SvaraRadera