torsdag 29 april 2010

Nytt från Magnus Nordin
Yes! Äntligen mer från Magnus Nordin! En av hans tidigare böcker, skuggvarelser kommer i nytryck och han har dessutom skrivit en uppföljare till den, Blodets röst! Böckerna verkar riktigt riktigt spännande. Här kommer handlingen på skuggvarelser:

Daniel bor med sin alkis-pappa i ett litet samhälle på norra Gotland. Alla känner alla i bygden. Ödehuset i byns utkant har de alla besökt någon gång och historierna om huset är många, den ena läskigare än den andra.

Ingen vet vem den nya familjen som har flyttat in i ödehuset är. Spekulationerna börjar direkt. För visst är det något konstigt med de tre nykomlingarna. De är skygga, ser underliga ut och har sneda, bärnstensfärgade ögon. Var kommer de ifrån egentligen?

När Daniel ser Kira första gången är det kört; deras förälskelse är lika självklar som omöjlig. Det blir en intensiv och mystisk sommar fylld av gåtor, kärlek och död.

Älskar de flesta Magnus Nordin böcker jag läst och han är helt klart bäst i ungdomsspännings kategorin. De här Magnus Nordin böckerna har vi recenserat: Skuggvarelser, Förföljaren, Tystnadens hus, Djävulens märke.

3 kommentarer:

 1. Jag har inte läst något av Nordin men ska göra det.

  Jag kan hålla med dig om att det kunde hända lite mer i I det här trädet, men samtidigt var det skönt att de inte blev ihop och att det inte blev bråk med Faktoniuskillen.

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Nattens begär var bra! Kommer definitivt att läsa del två oxå. Men det var väldigt mycket kärlek och inte så mycket fokus på hotet mot Amanda. Jag är ju lite lustig när det gäller vampyrböcker - jag vill bara ha mer, mer, mer...

  SvaraRadera
 3. åå den verkar jätte bra! Vill läsa <3<3<3 / Sara

  SvaraRadera