söndag 1 november 2009

Bloggberoende

Jag var bortrest nu under halva höstlovet och det enda jag saknat riktigt mycket förutom mina bokhyllor är bloggen. Jag bloggar för det mesta varje dag, men när jag reser bort fyra dagar känns det snarare som fyra veckor, och det enda jag kan tänka på är bloggen.
Beroende? Typ.
Men det är så himla roligt! Att vara beroende i bloggen alltså. Det är roligt att blogga. Och att några faktiskt läser, det är ännu mera roligt.
Ännu en rolig grej jag precis upptäckte är att Bonnier Carlsen har lagt ut en tid för när tredje delen i Julia Sandströms serie Nyckelväktarna kommer ut. Det är inte förrän den åttonde April (fyra dagar efter Klaras födelsedag) nästa år. Som vanligt är det jobbigt att vänta och längta efter böcker, men det gör ju böckerna så mycket bättre när man väl läser dem.
159 dagar kvar, fixar ni det? Jag får väll läsa om ettan och tvåan ett tiotal gånger under tiden.

Comíl är svårt skadad, Líva är skräckslagen, Shanzoc är fortfarande i människoform – men Dýlla tar dem alla under sina vingar. Med gemensam kraft och list försöker de möta hoten från De avskydda som kommer allt närmare. Frågan är om Dýllas vingar räcker för dem alla …

En kamp mellan det goda och det onda utspelar sig när De avskydda vill komma åt de åtråvärda nycklarna till porten bortom bergen. En port som aldrig någonsin får öppnas, eftersom den stänger ute ondskan i dess renaste form. Ska Nyckelväktarna lyckas med sitt uppdrag att skydda portens nycklar och därmed hela mänskligheten?

2 kommentarer:

 1. Ni har den bästa bloggen någonsin! Kul att du är hemma igen! :D

  Tycker ni ska blogga om Rachel Wings "hata romeo" och "kärlek" och mia törnbloms "Du äger!"

  SvaraRadera
 2. Tack :) Kul att du tycker om vår blogg!
  Ett inlägg om Hata romeo är på G
  och kärlek ska vi absolut blogga om!
  Roligt att du kommenterar!

  SvaraRadera