måndag 1 april 2013

Att se fram emot i April!

2 april ger Xpublishing ut sin nya bok Godnatt, oktober av Valle Wigers. Här kan ni läsa ett smakprov ur boken som utspelar sig i Göteborg på 80-talet och 90-talet och handlar om en bräcklig familj.

8 april kan ni träffa oss på Täby bibliotek! Det kommer fikas, pratas böcker och bloggande. Vore jätte roligt om ni i stockholmstrakten ville dyka upp!


19 april har Warm Bodies biopremiär i Sverige! Filmen bygger på boken med samma namn, Varma kroppar. I berättelsen har hela världen fyllts av zombies och man får följa zombien R som för första gånger stöter på kärleken. Det är en bok som blivit otroligt hyllad, speciellt på Goodreads, så filmen är definitivt något att se fram emot i april!

19 april besöker vi också Sture bibliotek i Stockholm! Vi kommer att intervjua författaren Klara Krantz om hennes nya ungdomsroman Ge mig arsenik. Det vore jättekul om ni kom, det kommer nog bli ett otroligt spännande samtal!

Någon gång i april kommer Katarina Sandberg ut med sin roman Vi är inte sådana som i slutet får varandra. Gilla Förlag beskriver boken som en crossover och en "klassisk berättelse om att vara ung och dum och kär".

2 kommentarer:

  1. Hej! För ett tag sen gjorde ni en lista på böcker som snart ska bli film/tv-serier, och jag tyckte det var jättekul och läsa. Kan ni inte göra en sån igen?:)

    SvaraRadera
  2. Katarina Sandbergs bok lät intressant. Och jag vill bara påpeka att Varma kroppar har biopremiär den 12 april då den blivit fram flyttad.

    SvaraRadera