onsdag 7 mars 2012

Rör mig inte

"Ingen vet varför Juliettes beröring är dödlig. Och så länge hon sitter inlåst och inte kan skada någon är det ingen som bryr sig om det heller. Världen har för fullt upp med att falla sönder för att ha tid med en 17-årig, trasig och inbunden tjej. Svält och sjukdomar decimerar befolkningen, fåglarna flyger inte längre och molnen har fel färg.
Återetablissemanget sa att bara de kunde ställa saker till rätta igen, och de låste in Juliette i en cell. Nu har så många människor dött att de överlevande viskar om krig. Och Återetablissemanget ändrar sig. Kanske är Juliette mer än en pinad själ i en giftig kropp. Kanske är hon precis vad de behöver just nu.
Juliette tvingas välja: bli ett vapen i Återetablissemangets tjänst. Eller slåss mot dem."


Rör mig inte kommer ut nu i mars. Måste läsa så snart det bara går, verkar ju så bra!

4 kommentarer:

 1. Ja, läs den! Jag har förhandsläst och gillade den jättemycket. Man känner igen genren, men berättelsen känns ändå egen och helt annorlunda än de flesta andra böcker som kommer i vår.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Elin - Tonårsboken9 mars 2012 kl. 15:48

   Fick först känslan av att handlingen var lik tidigare storys, trots att den låter sjukt spännande! Skönt att det inte är så! Jag älskar den här typen av böcker och kan läsa hur många som helst utan att tröttna.

   Radera
 2. Det låter som en riktigt bra bok :) Nu har man ytterligare en bok att se fram emot :)

  SvaraRadera
 3. Verkar ju jättebra!!!! :D måste skrivas upp på min "böcker som måste läsas"-lista!! <3

  Kram!
  Saga

  ps.tycker er blogg är jättebra för att hitta boktips!!! <3

  SvaraRadera