söndag 3 april 2011

Äntligen!

Efter en lång lång tid av tystnad har det äntligen tillkännagetts när sista delen i Christpther Paolinis serie "Arvtagaren" ges ut. Senaste delen, Brisingr kom ut för över tre år sedan på svenska. Sedan dess har man inte hört mycket om Paolinis arbete med boken. Men nu står det klart, den 8 november i år släpps fjärde och sista boken "Inheritance" på engelska. Detta är något som jag, och många andra Eragon fans över hela världen väntat på i över tre år. Hoppas ni kan förstå min lycka!   9 kommentarer:

 1. Yeah! Äntligen! :D

  SvaraRadera
 2. Det var på tiden. Man började ju nästan undra om Christopher Paolini ens tänkte avsluta Arvtagaren. Synd bara att man måste vänta typ ett år extra för den svenska att komma ut :/
  Hur som helst, det ska bli spännande att se hur den slutar!

  SvaraRadera
 3. Åååh, måste verkligen läsa alla :D läste första boken men jag tyckte den var lite seg men nu har jag hört att böckerna är jäätebra! :)

  SvaraRadera
 4. Åh Gud! Det här gjorde min dag! :D

  SvaraRadera
 5. Jag är också ett stooort Eragon fan! Herregud, nu blev jag helt lycklig! Detta gjorde min dag! Längtar!

  SvaraRadera
 6. Eragon! Vill också tipsa om en svensk fantasynokserie, Tyko Flores, nyfiken på att höra vad ni tycker, Elin och Klara!
  http://tykoflores.se/

  SvaraRadera
 7. Jag har också väntat på den. Trodde nästan det inte skulle bli någon.. :)

  SvaraRadera
 8. Yeeees! Jag bara älskar den serien, jag har läst alla. Jag måste läsa den sista.. Men vet du när den släpps på svenska??

  SvaraRadera
 9. Till Natasha: Jag tror inte det är bestämt ännu :/

  SvaraRadera