lördag 26 juni 2010

Nedräkningen har börjat!

Äntligen dags för twilight igen! Tonårsboken laddar upp inför Eclipse premiären med ett Twilight tema.
De närmaste dagarna fram till premiären kommer det vara extra mycket Twilight på bloggen. Eclipspremiären är faktiskt extra het i år eftersom Taylor Lautner (Jacob) och Kristin Stewart (Bella) kom till Stockholm!

Förväntningarna på filmen är skyhöga. New Moon var enligt mig och Klara till och med bättre än boken! Om det kommer bli likadant med Eclipse är omöjligt att säga men det vore otroligt roligt om den blev lyckad.

Det är en del saker jag är väldigt nyfiken över. Hur mycket kommer vi att få se av Bree Tanner? Efter att en hel bok kommit ut om henne är hon en ganska viktig karaktär, men boken fanns ju inte när de spelade in filmen. Det hade varit underbart om man fick se hennes liv hos de nyfödda och hennes kärlekshistoria parallellt med den riktiga Eclipse historien. Det är rent önsketänkare men om det hade varit sant skulle det nog bli en av de bästa Twilight filmerna som gjorts. Självklart måste de ha med Bree Tanner. Men ush om de gör en egen film om henne!


Den 30 får vi reda på svaren! Tills dess får vi sitta och längta framför Eclipse trailer och de här snygga bilderna.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar