måndag 21 juni 2010

Nu flyger jag min väg!


Här kommer ett fjortisfoto!
Haha näh! Här kommer snarare ett foto på min ytterst tunna packning i bokväg.
Det har nog aldrig hänt förut att jag bara tagit med mig en bok på en resa. Men eftersom jag inte får plats med mer i bagaget har jag tänkt köpa mer böcker medan jag är i England istället. Antagligen får jag slänga lite kläder för att kunna ta med dem tillbaka ;)

"Dear Diary, Something awful is going to happen today. " Så börjar första boken i Vampire Diaries och bara detta Dear Diariy! Det får mig att tänka på den underbara serien. Jag hoppas för allt i världen att boken är lika bra som serien (även om Salvatorebröderna inte kan vara lika snygga).

Om jag lyckas få tag på internet ska jag absolut försöka rapportera lite om mina bokköp och "litterära upplevelser" eller hur jag nu ska sammanfatta det.  Ska i alla fall göra mitt bästa med att försöka uppdatera även om det kommer bli svårt.

Någon mer som ser.. 
..hur likt Vampire diaries omslaget är Twilight omslaget? Hur kan man vara en sådan idiot och kopiera Twilightomslaget till en annan vampyrbok? Bara undrar.

3 kommentarer:

 1. Shit, det var ju en klar kopia på Twilights omslagstema... Galet dåligt! Känns minst sagt billigt!

  SvaraRadera
 2. Men Vampire Diaries böckerna kom ju före Twilight? Så i så fall borde ju Stephenie Meyer härmat L.J Smith, eller? ;)

  SvaraRadera
 3. Om omslagen: Första boken gavs ut på 90 talet (tidigare än Twilight). Men sedan har de gjort om omslagen och detta med äpplet kom ut 2009. Så det är en dålig kopia på Twilight böckerna.

  Men..

  Om historien: Meyer MÅSTE ha härmat Vampire diaries. Det finns hur många likheter som helst mellan historierna och Vampire diaries gavs ut många många år tidigare.

  SvaraRadera