tisdag 3 mars 2009

Övernaturligt & Kärlek


I julklapp fick jag Mer än ögat ser av Melissa Marr som jag hört mycket gott om, bland annat att den skulle vara bättren Twilight.

Så klart var den inte bättre än Twilight men den var en jätte bra bok innehållande lite ovanliga kärleksproblem.

Aislinn lever i två världar, den verkliga och den osynliga. Hon uppvaktas av två unga män. Den ene är av kött och blod, den andre är en underskön sommarkung som vill se henne som sin brud. Hon måste bara välja Aislinn är sjutton år och en till synes helt vanlig tjej. Men hon är ganska ensam, dock har hon världens bästa killkompis, Seth. Han är en piercad och tatuerad outsider som de flesta tjejer brukar falla för. Alla utom Aislinn, för skulle de gå över gränsen skulle det nog innebära slutet på deras ovärderliga vänskap. Men Aislinn är allt annat än vanlig hon ser mer än andra. Precis som sin mor och mormor är hon synsk och kan se de osynliga. En gåva som hon helst skulle slippa. För de osynligas värld är både vackrare och grymmare än något öga skådat. Nu hemsöker de henne. Uppvaktar henne. Men vad är det egentligen de vill henne?


En sluka i ett bok som jag kan tipsa till alla som gillar Twilight eller helt enkelt kärlek/fantasy blandade böcker. Läs :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar