måndag 3 juni 2013

Att se fram emot i juni!


Nemesis är tredje och avslutande delen i serien om Helena! Detta twilightliknande triangeldrama mellan grekiska halvgudar är omöjligt att hålla sig ifrån. Kan knappt vänta tills jag får veta hur hela äventyret slutar!

Melina Marchettas Sverigebesök den 17 juni är utan tvekan den största händelsen denna månaden. Kom till Punkt Medis klockan 19.00 så kan ni lyssna på när vi intervjuar denna fantastiska författare! Det kommer också finnas möjlighet att köpa och få böcker signerade!

Stad av skuggor, den svenska översättningen av första delen i The Mortal Instruments kommer äntligen ut den 5e juni.  Boksläppet och arbetet med filmen som har pemiär senare i år går att följa på Mortal Instruments Swedens facebooksida!
Jag går dit du gårEn av mina favoritungdomsböcker kommer äntligen på svenska! Jag går dit du går, som heter Hold Still på engelska, handlar om Caitlin som förlorat sin bästa vän. Vackert och tänkvärt om att förlora någon och hur man tar sig vidare i livet.

Sommarboken 2013 drar igång den 17e juni på massor av bibliotek över hela Sverige. Det ser lite olika ut på olika bibliotek men går oftast ut på att man ska fylla i vad man läser under sommaren i ett häfte och vad man tycker om böckerna, sedan lämna in häftet till biblioteket och få en gåvobok tillbaka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar