onsdag 3 februari 2010

Mini gossipgirl


När Stella och Lolas mamma, som är en världskänd supermodell, hittar en ny man tvingas de överge London och alla vänner för att flytta till Manhattan. Den nya mannen har två barn i samma ålder som Stella och Lola nämligen Cate som är 14 som Stella och Andie 12 precis som Lola. Till en början går allt bra, men Cate och Stella börjar bråka om ledarplatsen i Cates populära gäng och Andie och Lola är helt olika varandra. Småkrig sätts igång och när deras föräldrar avslöjar att de ska gifta sig blir det bara värre.

Det känns lite orealistiskt med tolvåringar som smiter in på kända mode visningar och har seriösa samtal med världskända modellagenter och fjortonåringar som trippar omkring i högklackat och Marc Jacobs klänningar hela dagarna. Annars så skulle jag kalla detta för en Gossipgirl för de yngre. Den handlar om lite yngre tjejer på upper east side med liknande bråk och lömska spel som i gossipgirl.

1 kommentar:

  1. jag håller med dig! Boken kändes verkligen orealistisk. Tänkte innan jag läste den att den kanske kunde vara underhållande för stunden men jag blev så störd på systrarna och gillade inte alls boken.

    undrar dock lite om det verkligen finns några ungdomar som har det så? Finns det något uns av sanning i boken?

    SvaraRadera