onsdag 18 februari 2009

I will always remember a walk to remember.
Det är konstigt att jag faktist har sett filmen en gång innan.
Jag och min kompis satt och tittade på lite TV och då trodde vi att det var någon dålig serie så vi fanstnade aldrig för den.
Sedan ringde min kompis mig och berättade om en grymmtbra film hon hade sett så vi såg den tillsammans och upptäckte att det var den vi en gång hade sätt.
Men nu var den mycket bättre när man tänkte på den som en film.
Den heter A Walk To Remember och är absolut se värd ifall man gillar romantiska rullar.
Men det är bara filmen. När jag och min kompis kollade på trailen till den så upptäckte vi att den fanns som bok och översatt till svenska!
Vi båda är boktokiga så vi blev hals över huvud uppspelta och kollade i varje internett bokhandel efter den. Dock har ingen av oss köpt den än eftersom det var så pass nyligen vi upptäckte den.

Handling:

Landon Carter är 17 år och busig, oansvarig och umgås med de populära.
Jamie går i samma klass men är udda, umgås inte med andra och är dessutom pastorns dotter.
Men när Landon blir tvingad en huvudroll i skolans teater spelar han mot Jamie och de kommer närmare varandra än de båda trodde var möjligt. De går en lång väg mellan vänskap och bråk men inser snart att de är något annat.
Men när tiden är knapp blir det fruktade verkligare för varje minut och känslorna ställs på spel.

Jag ville inte avslöja allt för er det skulle bara förstöra men jag hoppas att ni som gillar kärleksfilmer ger denna en chans. Boken är närmare en vuxen bok än en ungdomsbok men ge den en chans om ni vågar. Vuxenböcker är inte så jobbiga som man tror.

Kolla trailen här:

2 kommentarer:

  1. åå vill se med dig haha pussar cici den verkar skitbra

    SvaraRadera
  2. Den såg jag någon gång för några år sen! Misstänkte att det var den filmen, och tacktacktack!! Har velat se den igen men visste inte vad den hette, men nu vet jag! Tjöt ögonen ur mej när jag såg den...

    SvaraRadera