måndag 21 november 2011

Mirakel - En idolsaga

Lagom till idol kommer här en äkta idolsaga. Rakel sjunger i kyrkans Ten-Sing kör och blir en dag headhuntad till idol. För att nå toppen tvingas hon lämna sitt gamla liv bakom sig, pojkvännen, familjen skolan och vännerna. Hon blir "Miracle", en soulsångerska som hyllas världen över. Men allt förändras när hon en dag får ett mail från sitt förflutna. 

Wow. Mirakel är en sprudlande och livlig roman som ger en trovärdig bild av livet som världskändis. Rakels idolsaga är också en saga om stark kärlek och vänskap. Den känns otroligt modern och visar hur kändislivet idag kan komma så plötsligt, bara över en natt, och vända uppochner på hela ens liv. Rakel tvingas lämna allt som varit tryggt och vanligt för att söka det nya, stora, eftertraktade livet. 

Redan vid de första sidorna är man fast. Den har det där rappa, snabba, moderna språket som passar just unga vuxna. Mirakel sätter ord på det moderna samhället vi lever i idag; vår strävan efter bekräftelse och att lyckas i livet. Igenkänningsfaktorn är mycket mycket hög!
/ Elin och Hanna 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar