torsdag 1 augusti 2013

Att se fram emot i augusti


The Mortal Instruments. Efter år av hopp och väntan är den stora dagen nästan här. Den 23 augusti kan vi äntligen sätta oss i biostolen för att se City of Bones. 

Jenny Valentine kommer ut med en ny ungdomsbok i augusti, Dubbelgångare. Omslaget är så snyggt att man vill springa och köpa boken på direkten, men även historien verkar spännande om två identiska killar som byter plats.

Torka aldrig tårar utan handskar berörde nog hela Sverige förra året när tv-serien började gå och böckerna uppmärksammades och hyllades i alla medier. Sista dagen i juli kom den tredje och sista delen i romanserien av Jonas Gardell ut, Döden. Vi är nog inte ensamma om att se fram emot att läsa denna bok nu i augusti.


Ginger and Rosa är en film som har biopremiär den 9e augusti. Den utspelar sig under 60-talets London och handlar om vänskap som sätts på prov, kalla kriget, och vacklande föräldrafrigurer. Se trailern här!

Insurgent. Det är namnet på uppföljaden till Divergent. Dystopin som tog oss alla med storm förra året. Hur ska det gå för Tris? Den 24 augusti får vi veta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar