måndag 8 oktober 2012

Stora läsardagen 2012!

 
 
Lördagen den 13 oktober arrangeras Stora läsardagen av DN, Kulturhuset och Stockholms stadsbibliotek. Det är en dag fylld av författarsamtal, bokspeeddejting, högläsning, sagostunder, seminarium och bokbord. Programmet håller på från kl. 11.00 - 18.00 och äger rum på Kulturhuset och 30 lördagsöppna bibliotek i Stockholm. Allt om dagen och hela programmet hittar ni här!

En intressant programpunkt är förlagskavalkaden på Sture Bibliotek. Mellan kl.15.00 och 16.00 presenterar Mix förlag, X-publishing, Prinz Publishing och Weylers förlag böcker ur sin utgiving och senare mellan kl. 17.00 och 18.00 prestenterar Podium, Hoi förlag, Lindskog Förlag och Novellix sina böcker. Eftersom både X-publishing och Novellix tillhör mina favoritförlag är det definitivt ett måste.

Jag har faktiskt inte hört talas om denna dag tidigare år. Har ni varit på den förut?

2 kommentarer:

  1. Jag tror att det är första gången det äger rum. Jag har aldrig hört något om detta tidigare år. Då kanske vi "ses" i vimlet på Sture jag ska också gå på deras förlagspresentationer.

    SvaraRadera
  2. Hej Tonårsboken! Stora läsardagen är ett helt nytt initiativ, som jag hoppas kommer att upprepas i någon form. Varmt välkomna till oss på Sture bibliotek, vad kul att programmet väcker intresse! Jag tror att det kommer att bli jätteintressant i all sin enkelhet. Vad är väl bättre än att höra entusiaster prata om böcker? /Sandra Sporrenstrand, bibliotekarie

    SvaraRadera